Melania Suárez, de Punta de l'Hidalgo (Tenerife) surfeja des de ben petitona, amb 6 anys es va pujar per primera vegada a una taula per a surfejar entre les ones i ja ningú l'ha mogut d'allí.

La seva tenacitat per arribar el més alt la porta a entrenar diàriament i aconseguir reconeixements d'alt nivell a la seva curta edat:
 

  • 8è lloc en el campionat del món de la ISA femení sub-16 l'any 2019 en Huntintong beach Califòrnia.
  • 3r lloc en el campionat del món circuit Rip Curl sub-16 l'any 2019 Costa Rica.
  • 1a posició Circuit nacional surf femení Open any 2018 i 2017

Surfeja i competeix, des de molt petita, vol aconseguir ser professional d'aquest esport, viatjar, conèixer cultures i altres esportistes per tot el món. Per a arribar a això, primer necessita aconseguir uns certs objectius a curt termini, com colar-se entre les 3 primeres d'Europa i les 10 primeres del món. El seu caràcter i capacitat d'esforç la portessin on vulgui, però també hi ha unes certes dificultats que superar. Competir al més alt nivell requereix tenir un elevat pressupost per a poder viatjar i competir al voltant del món, per la qual cosa es necessiten patrocinadors per a poder finançar-lo, ja que amb guanyar competicions no basta.
Per això, sol·licita 5000 € que li permetrà poder viatjar a Austràlia durant un mes per a poder competir en diverses competicions júniors i Open del circuit mundial de la WSL. Amb això, podria sufragar la meitat de les despeses de viatge, inscripcions en competicions, allotjament, dietes i trasllats interns, per a ella i el seu entrenador. Perquè per a tot esportistes competidor el principal objectiu és poder mesurar-te amb els seus iguals en la resta del món.

 

 

Li donem un cop de mà?